3. Jozef & maria

Kinderboekenserie Op Weg

Een unieke (her)ontdekkingstocht naar en met Jezus.

Huisstijl logo van de christelijke kinderboekenserie Op Weg - groen, oranje, bruin en wit zijn de basiskleuren in dit ronde logo ontworpen door susanne spoor
Nederlandstalig
English
isbn 9789492343123 - prentenboek bijbel - op weg met jozef en maria | geboorte Jezus

*Klik op de afbeelding voor een vergroting.

voorbeeldpagina op weg met jozef en maria - kindje jezus liggend in een broodbak - met oven en brood - blote billen - isbn 9789492343123
voorbeeld pagina op weg met jozef en maria - de herders lagen bij nacht in het veld - daar hoorden zij  de engelen- zij hadden hun schaapjes geteld - geiten en schaapjes
Achterkant cover op weg met jozef en maria - isbn 9789492343123 - korneel de kameel - vind een schat aan informatie op www.opwegserie.nl

Ook verkrijgbaar als kleurboek & kamishibai vertelplaten!

"Geloven als een kind. Volgens Jezus is dat de toegang tot een leven in zijn Koninkrijk. Wat is het dan een uitdaging om de essentie van het Evangelie kinderlijk eenvoudig uit te leggen. Terry is daarin geslaagd. Hij schreef een kinderboek dat volgens mij ook bijzonder geschikt is voor volwassenen."

 

Arie de Rover, counselor en spreker.

Kinderpagina

 

Op onze kinderpagina komen kinderen meer te weten komen over de karakters uit het boek. Door gratis kleurplaten te maken of een spelletje te spelen leren ze Jezus steeds beter kennen als hun brood.

 

Korneel de kameel wijst kinderen de weg en vertelt er, op rijm, een klein verhaaltje bij.

Kinderpagina Op weg - christelijke kinderboekenserie - rondleiding door Korneel de kameel

Het geboorteverhaal van Jezus

 

"Jezus is geboren in Huis van het brood Bethlehem, zijn moeder Maria heeft hem in een bak voor brood, een trog, gelegd. Hijzelf is als brood. Je hebt Hem dagelijks nodig."

 

Jezus het brood

 

Jezus hebben we dagelijks nodig. Hij is zoals brood! In 'Op weg met Jozef en Maria' laat kinderboekenschrijver Terry van Driel jong en oud opnieuw van Jezus proeven als van een vers stukje brood.

 

Ontdaan van toegevoegde ingrediënten die er door de jaren heen zijn bij gekomen, vertelt Terry het geboorteverhaal van Jezus in een zeer begrijpende taal.

 

Op maat van jonge kinderen

 

De op kindermaat getekende illustraties van Raymond Zachariasse zijn vol van kleur en met duidelijke lijnen. Ze sluiten nauw aan bij de beleving van kinderen van 5 tot 7 jaar.

Bestel jouw exemplaar!

 

Laat ook jouw kinderen proeven van Jezus en bestel dit kleurrijke boek direct in onze webshop of bij jouw plaatselijke boekhandel.

Op weg metJozef en Maria. Het echte kerstverhaal op maat van jonge kinderen
Auteur en kinderboekenschrijver Terry van Driel geeft uitleg vanuit de bijbel

Toelichting auteur

 

Op deze pagina's legt auteur Terry van Driel uit hoe hij tot bepaalde keuzes is gekomen bij het schrijven van 'Op weg met Jozef en Maria'.

 

Vanuit de grondtekst en vanuit eeuwenoude Hebreeuwse pictogrammen geeft hij je (nieuwe) inzichten over de geboorte van Jezus.

KLANTENDIENST

 

E-mail onze klantendienst voor al je vragen, opmerkingen of klachten. Wij doen ons best je zo snel mogelijk van een passend antwoord te voorzien.

E-NIEUWSBRIEF

 

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang een GRATIS poster t.w.v. €4,95 bij je volgende aankoop!

VIND ONS LEUK

 

Vind ons leuk op Facebook

Bekijk ons op YouTube

Volg ons op Twitter

Volg ons op Instagram

Volg ons op Google +