Toelichting auteur

Kinderboekenserie Op Weg

Een unieke (her)ontdekkingstocht naar en met Jezus.

Huisstijl logo van de christelijke kinderboekenserie Op Weg - groen, oranje, bruin en wit zijn de basiskleuren in dit ronde logo ontworpen door susanne spoor
Nederlandstalig
English
kinderboekenschrijver terry van driel geeft bijbelse uiteleg en inzichten vanuit eeuwenoude hebreeuwse tekens

Toelichting van de auteur

 

Op deze pagina wil ik je meer vertellen over de keuzes die ik heb gemaakt bij het schrijven van het kinderboekje Op weg met Jozef en Maria.

 

Je hebt waarschijnlijk al gemerkt dat er heel wat verschillen zijn met het traditionele geboorteverhaal. Want waar is de stal gebleven? En waar is de herbergier die geen plaats had voor Jozef en Maria? En hoe zit het met Jezus, lag hij niet in een kribbe? Op deze en andere vragen wil ik je hier graag een antwoord geven.

 

Ik heb geprobeerd zo zorgvuldig mogelijk de onderwerpen te onderbouwen. Maar ook ik ben op weg en weet bijgevolg niet alles.

 

Ik hoop dat de onderwerpen in dit menu, het boekje zelf en al de andere middelen die we beschikbaar stellen, jou en je kinderen ondersteunen om je eigen weg met en naar Jezus te gaan.

 

Terry

KLANTENDIENST

 

E-mail onze klantendienst voor al je vragen, opmerkingen of klachten. Wij doen ons best je zo snel mogelijk van een passend antwoord te voorzien.

E-NIEUWSBRIEF

 

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang een GRATIS poster t.w.v. €4,95 bij je volgende aankoop!

VIND ONS LEUK

 

Vind ons leuk op Facebook

Bekijk ons op YouTube

Volg ons op Twitter

Volg ons op Instagram

Volg ons op Google +