Toelichting auteur

Kinderboekenserie Op weg met...

Een unieke (her)ontdekkingstocht naar en met Jezus.

Huisstijl logo van de christelijke kinderboekenserie Op Weg - groen, oranje, bruin en wit zijn de basiskleuren in dit ronde logo ontworpen door susanne spoor
Op weg met Jozef en Maria - De geboorte van Jezus
Op weg met Jozef en Maria kleur-en doeboek. God - Jezus

Wij werken aan een nieuwe website. Het kan voorkomen dat bepaalde zaken nog niet (goed) werken. Onze excues voor het ongemak.

kinderboekenschrijver terry van driel geeft bijbelse uiteleg en inzichten vanuit eeuwenoude hebreeuwse tekens

Toelichting van de auteur


Op deze pagina wil ik je meer vertellen over de keuzes die ik heb gemaakt bij het schrijven van het kinderboek Op weg met Jozef en Maria.


Je hebt waarschijnlijk al gemerkt dat er heel wat verschillen zijn met het traditionele geboorteverhaal. Want waar is de stal gebleven? En waar is de herbergier die geen plaats had voor Jozef en Maria? En hoe zit het met Jezus, lag hij niet in een kribbe? Op deze en andere vragen wil ik je hier graag een antwoord geven.


Ik heb geprobeerd zo zorgvuldig mogelijk de onderwerpen te onderbouwen. Maar ook ik ben op weg en weet bijgevolg niet alles.


Ik hoop  dat de onderwerpen in dit menu, het boek en al de andere middelen die we beschikbaar stellen, jou en je kinderen ondersteunen om je eigen weg met en naar Jezus te gaan.


Terry

Kinderboekenserie Op Weg met... is een uitgave van

Logo uitgeverij Van Driel Publishing - uitgever van christelijke kinderboeken

VAN DRIEL Publishing

Stationslaan 13 b2

8200 Sint Andries - Brugge

België


E-mail: info@vandriel.be

Tel: +32484947860

Btw:  BE0680.935.941


Om je de best mogelijke gebruikerservaring te bieden op onze website maken we gebruik van cookies. Door onze website te blijven gebruiken, stem je hiermee in.

Ik wil meer weten
Ok, ik begrijp het