Disclaimer

Kinderboekenserie Op Weg

Een unieke (her)ontdekkingstocht naar en met Jezus.

Huisstijl logo van de christelijke kinderboekenserie Op Weg - groen, oranje, bruin en wit zijn de basiskleuren in dit ronde logo ontworpen door susanne spoor
Nederlandstalig
English

Startpagina / Disclaimer

Disclaimer

 

Disclaimer voor https://www.opwegserie.nl

 

Uitgeverij Van Driel Publishing verleent u hierbij toegang tot https://www.opwegserie.nl (“de Website”) en nodigt u uit het aangebodene te kopen. Uitgeverij Van Driel Publishing behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.

 

Beperkte aansprakelijkheid

 

Uitgeverij Van Driel Publishing spant zich in om de inhoud van de Website zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is.

De op de Website aangeboden materialen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze materialen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van Uitgeverij Van Driel Publishing.

 

Specifiek voor prijzen en andere informatie over producten op de Website geldt een voorbehoud van kennelijke programmeer- en typefouten. U kunt op basis van dergelijke fouten geen overeenkomst claimen met Uitgeverij Van Driel Publishing. Voor op de Website opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden kan Uitgeverij Van Driel Publishing nimmer aansprakelijkheid aanvaarden.

 

Auteursrechten

 

Alle rechten van het intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij Van Driel Publishing. Alle illustraties op deze website copyright Terry van Driel en Raymond Zachariasse.

Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Uitgeverij Van Driel Publishing, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is.

KLANTENDIENST

 

E-mail onze klantendienst voor al je vragen, opmerkingen of klachten. Wij doen ons best je zo snel mogelijk van een passend antwoord te voorzien.

E-NIEUWSBRIEF

 

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang een GRATIS poster t.w.v. €4,95 bij je volgende aankoop!

VIND ONS LEUK

 

Vind ons leuk op Facebook

Bekijk ons op YouTube

Volg ons op Twitter

Volg ons op Instagram

Volg ons op Google +